La Quercia
Be a lover, not a fighter. But always fight for what you love
Unknown

Down to Earth – het programmaverloop

 21 January 2017

Sorry, this entry is only available in Dutch.

dreamstime_xxl_83068090Deel 1: ONT-LADEN

We starten deel 1 met een intro op donderdag 6/4/17 om 19u. De werking van de verschillende energiewielen in ons lichaam wordt uitvoerig uiteen gezet door Bert Cools.

Tijdens de volgende 7 weken gaan we elke zaterdag om 10u zelf aan de slag. Elke week zullen we één van deze energiewielen (chakra’s) op punt stellen. Vermits er in ons lichaam 7 chakra’s zijn, hebben we na 7 weken een volledige chakraheling bekomen.

In de vierde week zal er een opstelling door Bert geleid worden, waar we ons van een ‘verstrikking’, die we misschien al erg lang meedragen, bewust kunnen worden.

Deel 2: OP-LADEN

Na deze periode van 8 weken, waarin ontladen meer aan de orde was dan opladen, gaan we de focus verleggen.

De volgende 4 weken trachten we onze energie te laten groeien naar een hoger persoonlijk potentieel. We starten het tweede deel met een uiteenzetting hieromtrent, op zaterdag 3/6/17 om 10u.

De volgende 3 weken zal er vooral heel wat huiswerk zijn. We komen terug samen op zaterdag 24/6/17 om 10u voor ons momentum. Hier kunnen we onze ervaringen delen en maken we tijd om een intentie neer te zetten. Je zal er ook de kracht kunnen ervaren van het samen-zijn, elk in zijn beste versie. Een sterk creatie-moment !

Gedurende deze 12 weken kan je altijd deelnemen aan onze Ankermomenten.

 

Interesse in één of meerdere delen van het programma ? 

De volledige planning van het Down to Earth programma vind je op onze website onder Agenda.

Pakketprijs ?
300 euro, vroegboekprijs van 250 euro voor wie betaalt ten laatste op 1 maart. Verder heb je recht op deelname aan alle ankermomenten tijdens deze 13 wekenperiode.  De 90 dagen worden opgedeeld in 2 delen, maar inschrijving voor één enkel deel is mogelijk.

De afzonderlijke prijzen vind je op onze website in de Agenda. De volledige planning van het Down to Earth programma vind je eveneens op onze website onder Agenda.

Alle vragen en nog veel meer, mail naar triangelo@la-quercia-institute.com

De folder kan je hier downloaden: