La Quercia
In amore non c'è mai un vincitore o un perdente, l'importante è giocare la partita con onestà sentimentale.
Donatella Marazziti

Down to Earth Programma

 13 gennaio 2017

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Olandese.

 13 wekenprogramma Tri Angelo

 

zebrarups

Doelstelling: Tijdens dit energie-opbouwend programma van 13 weken worden lezingen en workshops georganiseerd, aangevuld met een staptocht en een stilteretraite. De opbouw gebeurt in crescendo om uiteindelijk te komen tot jouw CREATIE-moment. A 90 days challenge…

Voor wie: Waar je je bevindt op dit moment in je leven of welke richting je uitgaat is niet belangrijk. Wat wel van belang is is dat je in beweging bent en dat je de richting van je leven opnieuw in handen wil nemen. De beste versie van jezelf leven!

 

 

Opbouw

De 90 dagen worden opgedeeld in 2 delen, maar inschrijving voor één enkel deel is mogelijk:

Deel 1 – Ontladen (week 1-week 8): wekelijkse bijeenkomsten waarbij een logische opbouw zit van lezingen en toepassingen.

Deel 2 – Opladen (week 9-week 12): Dit deel start met een bijeenkomst waarbij een grote huiswerkoefening wordt toegelicht die de 3 Tri Angelo pijlers omvat. Tijdens week 12 komen we opnieuw samen om ervaringen te delen en bevinden we ons in een momentum van hoge persoonlijke energie, de beste versie van onszelf.

 

vlinder05-grWil je meer ?  Tijdens week 12 organiseert Tri Angelo een Mottetocht. Zo ervaar je letterlijk jouw bewustwordingstraject tijdens een vier uur durende wandeling van ongeveer twaalf kilometer.

en/of: In week 13 sluiten we het Down to Earth programma af met een Stilteretraite van vrijdagavond tot zondagavond. Deze persoonlijk “Renaissance” gaat door in het kasteel van Heerlijckyt, weliswaar in beperkte groep.

 

 

Alle practische informatie vind je in onze agenda.

Heb je nog vragen ? Neem zeker contact op met triangelo@la-quercia-com
Slide2