La Quercia
In amore non c'è mai un vincitore o un perdente, l'importante è giocare la partita con onestà sentimentale.
Donatella Marazziti

La Quercia breidt uit in België met Tri Angelo

 03 gennaio 2017

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Olandese.

Tri Angelo is een Belgische organisatie die mensen helpt bewuster in het leven te staan: gelukkiger, gezonder, krachtiger maar ook natuurlijker.

slide1

Hiertoe ontwikkelden we een bewustzijnsconcept gebaseerd op drie pijlers: Voeling-Voeding-Beweging waardoor specifieke emoties en energieën worden losgelaten en andere worden opgenomen. Doelstelling is onze natuurlijke evenwichten en verbindingen te herstellen. Deze gaan maar al te vaak verloren in ons druk en gecontroleerd bestaan.

Wij organiseren voordrachten en lezingen maar ook residentiële programma’s, trektochten en workshops. Onze link met Italië wordt snel duidelijk: La Quercia en Brain Research Foundation zijn onze wetenschappelijke ‘thinktanks’. Samen verzorgen we ook evenementen voor Belgen in het prachtige Italië met zijn eeuwenoude eik, symbool van La Quercia.

Ben je bereid om naar jezelf te kijken en te leren? Ben je bereid te investeren in jezelf en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk? Krijg inzicht in wie je bent en hoe je met emoties omgaat. Leer van je eigen lichaam te houden en ga bewuster om met gezonde voeding. Durf veranderingen door te voeren en leef de beste versie van jezelf !

In ons bewustzijnsconcept gaan we ‘fractaal’ te werk. Of heel eenvoudig gezegd: waar je je bevindt op dit moment in je leven of welke richting je uitgaat is niet belangrijk. Wat wel van belang is is dat je in beweging bent.

“Life is like riding a bicycle. To keep you in balance you must keep moving.

 

We inspireren en stimuleren je om jezelf terug te (her)ontdekken. Zo vind je (opnieuw) de kracht om voor jouw dromen te gaan, zodat je een leven kan leiden dat voldoening en geluk geeft. We streven voortdurend naar balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke maar ook tussen onze binnenkant en zijn weerspiegeling aan de buitenkant.

We verwelkomen je dus graag op één van onze lezingen of activiteiten.

 

warme groeten,

Katleen
triangelo@la-quercia-institute.com